​​

Wat ik doe

Sinds 2012 heb ik meer dan honderd succesvolle filmproducties gedaan. Dit ging in het begin voornamelijk in de rol van zelfregisserend cameraman en editor. Echter ben ik de loop van de jaren mij meer gaan specialiseren, waardoor ik nu op grotere producties als regisseur te vinden ben. Echter doe ik ook nog altijd camerawerk als director of photography. De producties variëren van big budget commercials voor televisie en online tot social content voor Facebook en Instagram. 

Regie

Het regisseren van filmproducties is mijn absolute specialiteit. Ik ben graag vanaf het eerste concept betrokken en leef voor de ontwikkeling die zo'n project uiteindelijk doormaakt. Daarbij zie ik het als mijn verplichting om een concept niet zomaar blindelings uit te voeren, maar daar ook mijn eigen invulling aan te geven. Ik benader elke film met het doel en de boodschap van de klant in het achterhoofd, maar probeer altijd wel een zo mooi en filmisch eindproduct af te leveren.

Cinematografie

Door mijn start als zelfregisserende cameraman heb ik veel ervaring opgedaan achter de camera. Daarnaast heb ik een voorliefde voor techniek, maar bovenal voor mooie plaatjes. Vandaar dat ik ook nog altijd werk doe als director of photography. Hierbij verzorg ik bij kleinere producties ook de belichting, maar werk ik bij grotere producties met een divers scala aan professionele gaffers. De camera's waar ik het meeste op gedraaid heb zijn de volgende:

  • Sony FS7
  • Panasonic EVA1
  • Canon C200

Mocht het budget het toelaten dan kan ik ook goed overweg met de diverse RED's en ARRI's.

Montage en GRADING

Montage is de filmdiscipline die ik al het langste beoefen. Hierbij maak ik gebruik van Adobe Premiere Pro; echter is ook Final Cut geen probleem. De beelden grade ik wanneer nodig in Davinci Resolve.