t-mobile nederland or animatie

De Ondernemings Raad van T-Mobile Nederland had het gevoel dat maar weinig mensen binnen de organisatie begrepen waar de OR voor is en wat zij er aan hebben. Vandaar dat ze dit in een film uitgelegd wilde hebben.

Voorafgaand aan het eerste gesprek met de OR was alleen duidelijk dat ze een film wilde hebben; de vorm en inhoud was nog onduidelijk. Na hun wensen en doelen goed te hebben geanalyseerd heb ik ze aanbevolen om voor een animatie te gaan.  Het resultaat is een animatiefilm waarin in 3,5 minuten de basis van de OR wordt uitgelegd op een zeer toegankelijke en vriendelijke manier. Door mascottes te gebruiken verjaart de film niet; als er nieuwe gezichten in de OR komen, blijft deze film toch actueel. Daarnaast zijn de activiteiten van de OR doorgaans niet interessant genoeg om met de gewone camera vast te leggen. Met deze animatie wordt dit probleem creatief opgelost.

Deze animatie heeft er voor gezorgd dat iedereen binnen de organisatie in één keer op de hoogte was van wat de OR doet. Daarnaast is het imago volgens de OR sterk verbeterd! 

Regie: Arjen Perez
Productie & Tekst: T-Mobile Nederland & Arjen Perez
Animaties: Arjen Perez
Montage & Post-productie: Arjen Perez