Quel.com animatie

Quel benaderde mij met de vraag of ik wederom een animatie kon verzorgen. Ditmaal moest de animatie een internationaal publiek aanspreken en passen bij de nieuwe stijl van de website.

Quel.com is een een online platform waar inkopers en leveranciers uit de metaalsector eenvoudig en snel met elkaar in contact kunnen komen. Inkopers plaatsen opdrachten en leveranciers kunnen op hun beurt op deze opdrachten reageren. Daarnaast kunnen leveranciers aangegeven welk specialistisch werk zij aankunnen en in welke mate.

Om het concept en de voordelen van Quel.com aan de leveranciers en inkopers uit te leggen, is besloten om een tweetal geanimeerde promo's te maken. Een professionele voice-over brengt Quel's boodschap op een zakelijke maar enthousiaste manier over op de kijker. Door het verhaal te ondersteunen met animaties komt de boodschap beter over. De mens neemt informatie immers beter in zich op wanneer deze niet alleen wordt verteld, maar ook wordt getoond. Tevens laat een organisatie als Quel, dat volledig online opereert, zich lastig met de traditionele camera vastleggen. Een animatie met voice-over is daarom dé manier om een concept als Quel.com bij de doelgroep te promoten.

Heeft u zelf ook een concept, product en/of website dat u aan uw doelgroep wilt uitleggen? Denk aan een geanimeerde promo. Neem contact met mij op en ik verzeker u dat u binnen een maand een animatie naar wens heeft!

Regie: Arjen Perez
Productie & Tekst: Quel & Arjen Perez
Animaties: Arjen Perez
Montage & Post-productie: Arjen Perez