Public Support FormatieFlexibiliteit animatie

Ook Public Support viel de effectiviteit en aantrekkelijkheid van animaties op. Ze stonden op het punt om een nieuwe dienst te lanceren en een animatie ter promotie paste daar perfect bij!

Public Support is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Zij zijn op 1 oktober 2009 gestart met Public Support en gegroeid naar meer dan 120 Topsupporters in vaste dienst. Stuk voor stuk ervaren bestuurs- en directiesecretaresses en griffiemedewerkers

De nieuwe dienst FormatieFlexibiliteit is abstract en lastig met weinig woorden over te brengen op een klant. Met deze animatie is dat probleem opgelost. Het probleem, de oplossing en de voordelen voor de klant worden in een rustig tempo gevisualiseerd en verteld. In nog geen twee en een halve minuut weet de klant precies wat FormatieFlexibiliteit is en wat het gaat opleveren. 

Heeft u zelf ook een concept, product en/of website dat u aan uw doelgroep wilt uitleggen? Denk aan een geanimeerde promo. Neem contact met mij op en u kunt binnen een maand al een eigen animatie hebben.

Regie: Arjen Perez
Productie & Tekst: Public Support & Arjen Perez
Animaties: Arjen Perez
Montage & Post-productie: Arjen Perez